Bönstenar

Ibland kan det vara svårt att få fram de rätta orden i sin bön. För barn kan det vara lättare att hitta en färg eller form som stämmer in på den bön man vill be. 
Då kan bönstenarna vara till hjälp. Jag har tovat in stenar i ull, i olika färger och lite varierad form och storlek.
Vid användning läggs de upp i en hög i respektive färg med en förklarande bild bredvid sig. Var och en får ta den sten som passar den bön de vill be. Vid något tillfälle i andakten / gudstjänsten bär man fram sin sten till en gemensam korg eller fat så att alla bönstenar blandas med varandra. Så samlas allas böner och någon kan be gemensamt för alla stenarna. 

Startpaketet

En förpackning levereras i en låda med 10 stenar i sex olika färger. Dessa ligger uppdelade i tygpåsar. Till varje färg finns laminerade kort med förklarande bild och text. Beskrivning på hur de kan användas finns också med.
Pris: 3200 kr
Till beställning

Andakt och gudstjänst med bönstenar 

En andaktsbok för dig som vill använda bönstenar på lite olika sätt. Den passar bra för alla åldrar, men har kanske ett särskilt fokus för barn.
Här finns sju andakter, gudstjänstförslag och tips på olika sånger. Varje andakt innehåller en inledande sång, kommentar, bibelord, en rörelseramsa att göra tillsammans och en avslutande bön.
Pris: 70 kr
Till beställning

Gör dina egna bönstenar!

Beställ ett paket som innehåller en bönsten av varje färg, förklarande laminerade kort till varje bönsten med instruktion samt beskrivning hur man tovar bönstenar.
Pris: 380 kr
Till beställning Gör egna bönstenar

Bönstenar mini

För den egna andakten, den lilla gruppen eller hembesök. De levereras antingen i tygpåse eller i en trälåda.
I tygpåsen finns sex bönstenar, förklarande kort, beskrivning och text på bönstenssången, allt i ett lite mindre format, kortens storlek 6×8 cm.
Trälådan innehåller även den sex stenar, kort, beskrivning, bönstenssången och ett ljus. Askens storlek 10,5×15,5×4 cm.
Pris: Tygpåsen 300 kr Trälådan 400 kr
Till beställning