Dockor

För att samla och levandegöra en berättelse är dockor bra att använda! Bygg upp miljöer, ta hjälp av barn och vuxna och skapa på så sätt mer delaktighet och fokus i berättelsen.
Jag gör mjuka, tåliga dockor som är ca 26 cm höga, stoppade med kuddfyllning med en botten av vetekärnor så att de står stadigt. De går att använda till alla möjliga sagor och berättelser!
Leveranstid på samtliga dockor är ca 3 veckor från det att beställningen inkommit.

Julkrubba

Julkrubban innehåller Maria, Josef, Jesus, krubba, två herdar, två får, en ängel och tre vise män.
Pris 3200kr
Till beställning

Påsken

Påsken innehåller Jesus, två kvinnor, ängel och soldat, linnebindlar
Pris 1800 kr
Till beställning

Jul och påsk

Det går bra att beställa båda på en gång till ett bättre pris.. Då är den vuxne Jesus samma docka som Josef (utan röd mantel) och en av kvinnorna i påskberättelsen är samma docka som Maria i julberättelsen. En av herdarna blir soldat.
Både Jul och Påsk: 3700 kr
Till beställning

Enstaka docka

Vill du beställa en enstaka docka så går det också bra.
Pris: 350-400 kr
Till beställning


Tovade får

Tovade får

Fåren är mellan 6-7 cm i diameter, tovade i ull kring en styrolitkula och finns också att beställa extra.
Pris: 80 kr/st
Till beställning

Strutdocka

Bra och rolig docka att använda vid sångsamlingar tillsammans med barn, men även vid gudstjänster och andra samlingar. Dockan är, med struten inräknad, c:a 45 cm lång. Färger på klädseln varierar.
Pris: 250 kr
Till beställning

Sånghöna

En fingerdocka som introducerar att det är dags att spela på äggmarackas. Sydd i filt. Ramsa som inleder och avslutar äggsångerna ingår också.
Pris: 300 kr
Till beställning

Docka att göra själv

Ett projekt för alla åldrar, tillsammans med barn, i arbetslaget och i ledargrupper,  där fantasin får flöda fritt. Du får lära dig att göra en enkel docka och hur man kan använda sig av den i sagor, berättelser, andakt och gudstjänst. 
Jag kommer gärna på besök, det behövs allra minst 1 timme för att färdigställa en docka, men beskrivningen på hur dockan kan göras finns även i min bok Med hela kroppen.
Läs mer om besök och boken Med hela kroppen!